Activiteiten Utrecht

Originele activiteiten in Utrecht

De leukste activiteiten in Utrecht vindt u bij Treeker Treks. Wilt u alleen of met een groepje de omgeving verkennen? Huur dan een van onze fietsen. Bijvoorbeeld een comfortabele ligfiets om de omgeving op een andere manier te bekijken. U kunt bij ons ook reguliere fietsen of elektrische fietsen huren. U krijgt van ons een routebeschrijving mee. Bijvoorbeeld langs landgoederen in Utrecht of Gelderland. Verken de omgeving van Leusden en Woudenberg en laat u verrassen door de historische binnenstad van Amersfoort of de bekende piramide van Austerlitz. We hebben verschillende korte en lange routes in ons pakket.

Activiteiten Utrecht

Groepsarrangementen

Bent u op zoek naar leuke activiteiten in Utrecht om in groepsverband te ondernemen? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeest? Ook daarvoor kunt u terecht bij Treeker Treks. We hebben diverse groepsarrangementen in ons assortiment. Verschillende (lig)fietstochten maar ook tochten op een Trikke. De elektrische Trikke is een duurzame driewieler waar u op staat. De Trikke is toegankelijk en door iedereen vanaf 16 jaar te besturen. De Trikke gaat maximaal 25 km per uur. Een helm dragen is niet nodig. Alle activiteiten in Utrecht zijn te combineren met een consumptie met gebak onderweg en een lunchbuffet. Of stop onderweg voor een rondleiding bij bedrijven uit de streek zoals een wijnboer of perenboomgaard.

Activiteiten UtrechtInformatie

Wilt u meer informatie over onze verschillende activiteiten in Utrecht? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Op de website kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.