Bedrijfsuitje Utrecht

Treeker Treks: voor een actief bedrijfsuitje in Utrecht

Een actieve activiteit in de buitenlucht is altijd een leuk bedrijfsuitje in Utrecht. Speciaal voor bedrijfsuitjes heeft Treeker Treks een aantal groepsarrangementen opgesteld. Of u nu kiest voor gewone fietsen of elektrische fietsen, wij hebben diverse leuke tochten en routes voor u.

Bedrijfsuitje Utrecht

Bijzondere ligfietsen

Naast onze gewone fietsen hebben wij ook een aantal comfortabele ligfietsen. Bekijk de omgeving eens vanuit een andere positie. Deze fietsen zijn ook te gebruiken door mensen met rugklachten. We helpen u en uw collega’s goed op weg door te zorgen voor de juiste afstelling van de ligfiets. Na een korte instructie kunt u zelf op pad. We hebben een aantal routes tussen de 20 en de 40 kilometer opgesteld. De tijdsduur is afhankelijk van de gekozen route en het programma. Deze bedraagt tussen de 2,5 en de 4 uur.

Bedrijfsuitje Utrecht

Verschillende mogelijkheden voor onderweg

Alle tochten kunnen we uitbreiden met consumptie of lunchbuffet onderweg. Afhankelijk van het seizoen zijn er afspraken met bedrijven uit de streek waar rondleidingen verzorgd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan een wijnmaker, kaasmaker, bierbrouwer, imker, ijsboerderij, fruitteler of kruidenteler. Voor uw bedrijfsuitje in Utrecht is het ook mogelijk om na afloop samen te barbecueën of te borrelen.

Offerte aanvragen

U kunt zelf uw arrangement samenstellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag. U kunt op de website het contactformulier invullen. U kunt hierin ook het aantal deelnemers en de gewenste datum invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op of sturen u een offerte. Wilt u op de hoogte blijven van Treeker Treks? Volg dan onze Facebookpagina.