Fietstocht Utrecht

Verken de omgeving met een fietstocht door Utrecht

Een prachtige fietstocht in Utrecht start bij Landgoed Den Treek- Henschoten. Dit landgoed is de uitvalsbasis van Treeker Treks. Treekers Treks is gespecialiseerd in (lig)fiets- en Trikketochten met buitenactiviteiten in de bos- en heiderijke omgeving van Amersfoort.

Fietstocht Utrecht

Genieten van de buitenlucht

U heeft bij Treeker Treks verschillende mogelijkheden om er lekker op uit te trekken en te genieten van de buitenlucht en de mooie omgeving. Dit kan op een gewone fiets maar voor een extra bijzondere fietstocht in Utrecht kunt u ook kiezen voor een comfortabele ligfiets. De ligfiets kan gebruikt worden door iedereen met een lichaamslengte tussen de 1.55 en 2.10 meter. Na de juiste afstelling wordt u met een korte instructie op weg geholpen. De meeste tochten zijn in het natuurgebied rondom Leusden. Maar u kunt ook kiezen voor een fietstocht in Utrecht of een tocht naar de stad Amersfoort.

Speciale groepsarrangementen

Fietstocht UtrechtU kunt kiezen voor verschillende routes in de omgeving. Wilt u een fietstocht in Utrecht met collega’s, vrienden of familie? We hebben ook speciale groepsarrangementen. We hebben meerdere ervaren begeleiders en gidsen beschikbaar om te zorgen voor een onvergetelijk dagje uit. U kunt uw tocht ook uitbreiden. Bijvoorbeeld met een bezoek aan bedrijven uit de streek zoals een wijnmaker, bierbrouwer, kruidenteler of ijsboerderij.

Wilt u ook een fietstocht in Utrecht maken? Neem dan contact op met Treekers Treks en informeer naar de mogelijkheden. Wilt u fietsen huren? Reserveer dan vooraf. Dan weet u zeker dat de gewenste fietsen beschikbaar zijn.