Trikketochten

Een elektrische Trikke is een hippe, duurzame en toegankelijke driewieler die je vanaf 16 jaar mag berijden. Vanuit staande positie heb je goed overzicht in het verkeer. Kom samen met collega’s, familie of vrienden lekker swingen op een Trikke van Treeker Treks.

Elektrisch swingen op Trikkes 

Per 2016 heeft Treeker Treks nieuwe trikkes aangeschaft om korte of langere tochten te maken in het mooie buitengebied van Leusden. Trikkes zijn elektrische driewielers waarmee je een snelheid van max. 25 km per uur kunt halen. Een duurzaam en bijzonder voertuig dat garant staat voor actie en avontuur! Een rijbewijs is niet nodig en ook een helm dragen is niet verplicht, maar je moet wel 16 jaar of ouder zijn. Zeer geschikt voor familie- en bedrijfsuitjes, vergaderbreaks of vrijgezellentochten!

Trikketochten

Tocht “S”
– korte trikketocht van ca. 50 minuten door het bosgebied Den Treek.
– prijs: € 25,50 p.p.

Tocht “M”
– middellange trikketocht van ca. 90 minuten door natuurgebied met
onderweg een korte pauze met een drankje of ijsje
– prijs: € 31,00 p.p.

Tocht “XL”
– Langere trikketocht van ca. 120 minuten langs de mooie plekjes van regio Leusden
met onderweg een drankje met eigengemaakte taart.
– prijs: € 34,50 p.p.

Extra: trikketocht met landschapsgids waarbij u meer te weten komt over de geschiedenis en natuur waar u doorheen komt.
Richtprijs: € 45,00.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Alle trikketochten zijn onder begeleiding. Voor de start krijgen de deelnemers een korte uitleg over het rijden op een trikke en wordt aan alle deelnemers gevraagd een akkoordverklaring trikkehuur te ondertekenen. Door ondertekening van deze akkoordverklaring gaat de deelnemer tevens akkoord met de algemene voorwaarden van Treeker Treks.

Voor reserveringen en/of aanvullende informatie kunt u gebruik maken van de link contact of bel ons op nummer: 06 – 38 93 93 45.

Op alle door ons georganiseerde arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van Treeker Treks van toepassing.

Wijzigingen voorbehouden.