Trikketochten

Een elektrische Trikke is een hippe, duurzame en toegankelijke driewieler die je vanaf 16 jaar mag berijden. Vanuit staande positie heb je goed overzicht in het verkeer. Kom samen met collega’s, familie of vrienden lekker swingen op een Trikke van Treeker Treks.

Elektrisch swingen op Trikkes 

Een relatief onbekende, unieke en duurzame manier om het mooie buitengebied van Leusden te verkennen, is het rijden op een trikke. Trikkes zijn elektrische driewielers waarmee je een snelheid van max. 25 km per uur kunt halen. Een rijbewijs is niet nodig en ook een helm dragen is niet verplicht, maar je moet wel 16 jaar of ouder zijn. Een trikketocht staat garant voor actie en avontuur en is zeer geschikt voor familie- en bedrijfsuitjes, vergaderbreaks of vrijgezellentochten!

Trikketochten

Tocht “S”
– korte trikketocht van ca. 50 minuten door het bosgebied Den Treek.
– prijs: € 26,50 p.p.

Tocht “M”
– middellange trikketocht van ca. 80 minuten door natuurgebied met
onderweg een korte pauze met een drankje of ijsje
– prijs: € 32,00 p.p.

Tocht “XL”
– Langere trikketocht van ca. 110 minuten langs mooie plekjes in regio Leusden
met onderweg een drankje met eigengemaakte taart.
– prijs: € 36,50 p.p.

Extra: trikketocht met landschapsgids waarbij u meer te weten komt over de geschiedenis en natuur waar u doorheen komt.
Richtprijs: € 45,00.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Alle trikketochten zijn onder begeleiding. Voor de start krijgen de deelnemers een korte uitleg over het rijden op een trikke en wordt aan alle deelnemers gevraagd een akkoordverklaring trikkehuur te ondertekenen. Door ondertekening van deze akkoordverklaring gaat de deelnemer tevens akkoord met de algemene voorwaarden van Treeker Treks.

Voor reserveringen en/of aanvullende informatie kunt u gebruik maken van de link contact of bel ons op nummer: 06 – 38 93 93 45.

Op alle door ons georganiseerde arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van Treeker Treks van toepassing.

Wijzigingen voorbehouden.