Fietsverhuur Utrecht

Treeker Treks: de leukste fietsverhuur in Utrecht

Voor fietsverhuur in Utrecht kunt u terecht bij Treeker Treks. Wij hebben verschillende soorten fietsen in de verhuur. Gewone fietsen maar elektrische fietsen. Of wat dacht u van de comfortabele ligfietsen?

We hebben verschillende lange en kortere routes opgesteld. Verken de omgeving van Leusden en Woudenberg, laat u verrassen door de historische binnenstad van Amersfoort of breng een bezoek aan een van de landgoederen in Utrecht of Gelderland.

Fietsverhuur Utrecht

Prijzen van individuele fietsverhuur

Onze fietsverhuur in Utrecht is van maandag tot en met zaterdag geopend. U kunt al een fiets huren voor € 10,00 per dag. Voor een halve dag betaalt u € 7,50. Voor een ligfiets betaalt u € 28,50 per dag of € 19,50 voor een halve dag. Onze elektrische fietsen zijn alleen te huur voor een hele dag. De prijs bedraagt € 21,50.  Bij individuele tochten wordt € 100,00 borg gevraagd. Deze borg krijgt u terug als de fiets op tijd en zonder schade is teruggebracht. Ook vragen wij een geldig legitimatiebewijs.

Fietsverhuur UtrechtGroepsarrangementen

Wilt u met een groep gaan fietsen? Voor groepen hebben wij speciale groepsarrangementen. U betaalt dan niet voor de losse fietsverhuur in Utrecht maar voor het hele arrangement per persoon. De groepstochten gaan onder begeleiding van een gids. Er zijn verschillende arrangementen, uitgebreid met verschillende opties zoals consumptie met gebak onderweg of een lunchbuffet bij aankomst. U kunt er ook voor kiezen om onderweg te stoppen in Amersfoort. Er zijn dan diverse mogelijkheden voor een rondvaart of stadswandeling.