Klootschieten Amersfoort

Klootschieten in Amersfoort: plezier voor jong en oud

Wilt u een keer klootschieten in Amersfoort? Dat kan bij Treeker Treks. Dit oeroude spel wordt gespeeld in het bos en staat garant voor een flinke dosis plezier voor jong en oud. Ideaal om te spelen met uw familie, vrienden of collega’s. Klootschieten in Amersfoort is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bij Treeker Treks kunt u de benodigde materialen huren. U ontvangt dan van ons de route, een uitleg, de scorebordjes, een hark en natuurlijk de kloten in de klootzak. Klootschieten in Amersfoort is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. In de zomermaanden is klootschieten ook ‘s avonds mogelijk.

Klootschieten Amersfoort

Kosten van klootschieten

Klootschieten kost € 6,00 per persoon met een minimum te besteden totaalbedrag van € 82,50. Voor de huur van de materialen vragen wij € 50,00 borg. Deze krijgt u uiteraard weer terug als alles weer netjes is ingeleverd. Heeft u toch liever begeleiding of heeft u aanvullende wensen zoals leuke prijzen of een hapje en een drankje erbij? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor fiets- en trikketochten

Klootschieten Amersfoort

Bij Treeker Treks kunt u naast klootschieten ook terecht voor fiets- en trikke tochten met buitenactiviteiten. Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf of met een groep erop uit te trekken op een van onze uitgezette routes. Huur een (lig)fiets of trikke en verken de omgeving op een originele manier. Combineer de tochten met een bezoek aan streekbedrijven zoals een wijnmaker, ijsboerderij, imker of bierbrouwer.