Ligfiets huren Utrecht

Een ligfiets huren in Utrecht is voor iedereen leuk

Een ligfiets huren in Utrecht kan bij Treeker Treks. We hebben 25 moderne ligfietsen voor de verhuur. Bekijk de omgeving eens vanuit een andere positie. Deze fietsen zijn ook te gebruiken door mensen met rugklachten. De ligfiets kan gebruikt worden door iedereen met een lichaamslengte tussen de 1.55 en 2.10 meter. We helpen u met de afstelling van de ligfiets en na een korte instructie kunt u zelf op weg. 

Ligfiets huren Utrecht

Kosten

U kunt al een ligfiets huren in Utrecht voor € 28,50 per dag of € 19,50 voor een halve dag. Bij individuele tochten wordt € 100,00 borg gevraagd. U kunt de borg contant ter plekke afrekenen. Deze borg krijgt u terug als de fiets op tijd en zonder schade is teruggebracht. Ook vragen wij een geldig legitimatiebewijs.

Ligfiets huren UtrechtTrikketochten

U kunt bij Treekers Treks ook terecht voor tochten op een Trikke. De Trikke is een duurzame elektrische driewieler waar u op staat. Hierdoor heeft u een goed overzicht in het verkeer en een actieve houding. De Trikke gaat maximaal 25 kilometer per uur en iedereen boven de 16 mag hem besturen. De Trikke is toegankelijk en gemakkelijk te bedienen. U heeft geen helm nodig.

Reserveren

Wilt u een ligfiets huren in Utrecht? U kunt dan het beste uw fiets vooraf reserveren. Zo weet u zeker dat er een ligfiets voor u klaar staat. Voor reserveringen, offertes of andere vragen het contactformulier op de website invullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.