Uitjes Utrecht

Treeker Treks voor uitjes in Utrecht: actief in de buitenlucht

De leukste uitjes in Utrecht vindt u bij Treeker Treks. Lekker actief en in de buitenlucht. De echte sportievelingen kunnen bij ons een fiets huren. Om het wat avontuurlijker te maken, hebben wij ook verschillende comfortabele ligfietsen. Speciaal voor groepen hebben wij een aantal groepsarrangementen opgesteld. Leuke uitjes in Utrecht voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest maar ook om gewoon met familie of vrienden te ondernemen.

Uitjes Utrecht

Actieve Trikketocht

Heeft u wel zin in een leuk uitje in Utrecht maar bent u niet zo sportief? Dan zijn de Trikketochten iets voor u. De bijzondere en duurzame Trikke is een elektrische driewieler waar u op staat. Hierdoor heeft u een goed overzicht in het verkeer en een actieve houding. De Trikke gaat maximaal 25 kilometer per uur en iedereen boven de 16 mag hem besturen. De Trikke is toegankelijk en gemakkelijk te bedienen. U heeft geen helm nodig.

Verschillende combinaties mogelijkUitjes Utrecht

Voor alle activiteiten zijn er verschillende routes van verschillende lengtes. Alle routes kunnen gecombineerd worden met een consumptie onderweg of een lunchbuffet. Onderweg kunnen we stoppen bij landgoederen of streekbedrijven voor een rondleiding. Ook zijn er samenwerkingen mogelijk met bijvoorbeeld een rondleiding in de historische binnenstad van Amersfoort of een barbecue of borrel na afloop.

Contact

Heeft u interesse in een van onze groepsarrangementen of wilt u alleen of met een klein groepje een fiets huren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt op de website het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.