Actueel

Coronabeleid en nieuwe activiteit

Het Kabinet heeft maandag 23 maart jl. maatregelen om het nieuwe coronavirus in te dammen verder aangescherpt. Hierdoor staken wij dan ook alle groepsactiviteiten tot nader order.

Daar er toch veel behoefte is om ergens op de dag een frisse neus te halen, zijn wij van maandag t/m zaterdag van 08.30 – 17.30 uur geopend voor individuele fietsverhuur van ligfietsen, elektrische fietsen, omafietsen en vanaf heden ook mountainbikes!

Nieuwe activiteit: mountainbiken in Den Treek-Henschoten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mountainbiken-bij-Treeker-Treks-1-1024x768.jpg

Een “frisse neus” halen mag nog steeds en hebben we in deze bizarre tijden ook nodig voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.
Wij gaan vanaf zaterdag 28 maart a.s. ook mountainbikes verhuren voor volwassenen en kinderen vanaf ca. 7 jaar.
Het Landgoed Den Treek-Henschoten heeft twee prachtige, uitdagende routes gemaakt die samen de Treeker MTB Trail vormen. De routes kunnen aan elkaar gereden worden. In het midden zit een “gedeeld” stuk. De noordelijke route over Den Treek is zo’n 20 km. lang. De zuidelijke route over Henschoten telt ca. 15 km.

Voor het mountainbiken op Den Treek-Henschoten is een fietshelm én Treeker MTB Vignet verplicht; een dagvignet kost € 5,00 en een jaarvignet € 25,00. Het Treeker MTB Vignet is persoonlijk en dient u zelf aan te schaffen. Zie link voor meer info en/of bestellen: https://www.dentreekhenschoten.nl/mtb/

Wij hanteren de volgende maatregelen i.v.m. het huidige coronabeleid:
– wij zorgen voor de benodigde hygiëne maatregelen bij het ophalen én terugbrengen van de fietsen
– max. 2 bezoekers per afspraak
– wij houden min. 1,5 meter afstand! Dit zal een uitdaging zijn bij inhalen/ingehaald worden!!
– blijf thuis/zeg af bij verkoudheid of griepverschijnselen

De maatregelen die de Overheid heeft genomen zijn onderhevig aan veranderingen. Treeker Treks zal deze maatregelen als uitgangspunt hanteren en hier ook naar handelen!

Klik op onderstaande link om de mountainbikeroutes op kaart te zien. https://www.dentreekhenschoten.nl/assets/files/mtb-routekaart-den-treek-henschoten-noord-en-zuid-definitief-2020-1.pdf