Blauwe bessen & kersenplukfietstocht op 10 juli 2019

Blauwe bessen- en kersenplukfietstocht

Treeker Treks houdt woensdagmiddag 10 juli a.s. een fietstocht waarbij een fruitteeltbedrijf met onder meer blauwe bessen en een kersenboomgaard wordt bezocht. De eerste stop is bij de blauwe bessenteler en daarna fietsen deelnemers door naar de kersenboomgaard. Op beide bedrijven geeft de eigenaar een rondleiding.

Bij de blauwe bessenteler is er na de rondleiding gelegenheid om blauwe bessen te kopen, in de kersenboomgaard plukt iedereen zijn of haar eigen bakje kersen. Tussendoor hebben we een pauze voor een kopje koffie of thee met kersentaart.
De totale lengte van de fietstocht is ca. 33 kilometer en deelname kost 12,50 euro, incl. de twee rondleidingen, een bakje kersen en consumptie met taart. De prijs is gebaseerd op het gebruik van een eigen fiets, maar eventueel zijn er (elektrische) fietsen bij ons te huur.

Deelname d.m.v. inschrijving per email onder vermelding van naam, aantal personen en mobiele nummer.  Reserveer op tijd want VOL = VOL!

Start/finish: Treeker Treks op het terrein van Landgoed ISVW, Dodeweg 8 in Leusden. De start is om 13.00 uur en we zijn ca. 17.00 uur weer terug.