Fietsverhuur

Verhuur van elektrische fietsen, omafietsen en ligfietsen
Wilt u alleen of met een groepje eropuit gaan dan bent u bij Treeker Treks aan het goede adres.

Naast ligfietsen kunt u bij ons ook elektrische fietsen en reguliere fietsen huren. Wij zijn geen winkel en werken volgens vooraf gemaakte afspraken. Reserveer de (lig)fietsen ruim van tevoren zodat u er zeker van bent dat de fietsen op de bewuste dag beschikbaar zijn.

Prijzen di t/m za. (incl. afstelling en instructie en 21% BTW):
Ligfiets: € 34,50 (dagverhuur), € 25,00 (halve dag)
Omafiets met 3 versnellingen: € 11,00 (dagverhuur)
Elektrische fiets: € 24,50 (dagverhuur)

MTB’s en/of tandems voor groepen: op aanvraag.

Op zondagen en maandagen zijn wij gesloten!

Bij individuele verhuur wordt bij aanvang € 100,00 borg contant gevraagd. Deze borg krijgt u terug wanneer de fiets op tijd en zonder schade is geretourneerd. Daarnaast dient u zich te kunnen legitimeren met een geldig document.

Verhuur van mountainbikes en tandems
Wij verhuren geen mtb’s en tandems voor individuele verhuur, maar wel voor groepen vanaf 22 personen. Naar wens gaan er begeleiders mee met het mountainbiken of de groep volgt de bewegwijzerde mtb-trail.

Voor het mountainbiken in bosgebied Den Treek-Henschoten is een MTB Vignet verplicht. Dit gaat geheel buiten ons om en komt ten goede aan Landgoed Den Treek-Henschoten! Het vignet is persoonsgebonden en alleen via bijgaande link van Den Treek-Henschoten te bestellen: https://www.dentreekhenschoten.nl/mtb/

Maak voor reserveringen en/of aanvullende informatie gebruik van de link ”Contact” op deze website. Maar bellen mag natuurlijk ook: 06 – 38 93 93 45.

Wijzigingen voorbehouden.