Fietsverhuur

Verhuur van elektrische fietsen, mountainbikes, omafietsen en ligfietsen
Wilt u alleen of met een groepje eropuit gaan dan bent u bij Treeker Treks aan het goede adres.

Naast ligfietsen kunt u bij ons ook elektrische fietsen, mountainbikes of reguliere fietsen huren. Wij zijn geen winkel en werken volgens vooraf gemaakte afspraken. Reserveer de (lig)fietsen ruim van tevoren zodat u er zeker van bent dat de fietsen op de bewuste dag beschikbaar zijn.

Prijzen (inclusief afstelling en instructie, incl. 21% BTW:
Ligfiets: € 34,50 (dagverhuur), € 25,00 (halve dag = 4 uur)
MTB incl. helm: geen verhuur tussen 25 okt. ’21 tot eind maart ’22.
Omafiets met 3 versnellingen: € 11,00 (dagverhuur)
Elektrische fiets: € 24,50 (dagverhuur)
Op zondagen zijn wij zonder uitzondering gesloten!

Attentie mountainbikers: Het komt helaas regelmatig voor dat mtb-ers zich niet aan de afgesproken tijd houden en (veel) later of zelfs niet arriveren. Om deze reden dient alle mtb-verhuur van tevoren te zijn betaald. De mtb’s kunnen ‘s morgens tussen 09.20 – 09.50 uur en ‘s middags tussen 13.20 – 13.50 uur worden afgehaald, tenzij anders met u is afgesproken! Komt u later aan dan zien wij ons genoodzaakt een meerprijs aan u door te berekenen. Laat het a.u.b. niet zover komen en kom op tijd! Bij overmacht belt u natuurlijk even op.

Voor het mountainbiken in bosgebied Den Treek-Henschoten is een MTB Vignet verplicht. Dit gaat geheel buiten ons om en komt ten goede aan Landgoed Den Treek-Henschoten! Wij kunnen helaas geen vignetten voor u bestellen; het vignet is persoonsgebonden en alleen via bijgaande link van Den Treek-Henschoten te bestellen: https://www.dentreekhenschoten.nl/mtb/

Bij individuele tochten wordt bij aanvang € 100,00 borg contant per fiets gevraagd. Deze borg krijgt u terug wanneer de fiets op tijd en zonder schade is geretourneerd. Daarnaast dient u zich te kunnen legitimeren met een geldig document.

Maak voor reserveringen en/of aanvullende informatie gebruik van de link Contact op deze website. Maar bellen mag ook: 06 – 38 93 93 45.

Wijzigingen voorbehouden.