Klootschieten

Het klootschieten is een oeroude sport dat in teamverband wordt gespeeld. Bij het klootschieten komt het aan op behendigheid en spierkracht en wie in die combinatie het verste kan gooien. Een hilarisch bosspel en helemaal geschikt voor jong en oud!

Voor groepen met (jonge) kinderen zijn er natuurlijk lichtere ‘kloten’ beschikbaar zijn. Het klootschieten kan het gehele jaar door worden beoefend. Een rondje klootschieten duurt ongeveer 1,5 uur. Doordat het spel in het bos wordt gespeeld, zorgt de natuur voor een aantal natuurlijke hindernissen. Hilarische momenten zijn absoluut verzekerd!

Bij Treeker Treks huurt u hiervoor de benodigde materialen, waarna u zelf op pad gaat. U ontvangt een route, uitleg, scorebordjes, hark en natuurlijk de kloten in de klootzak! Er wordt een borg van € 50,00 per klootschietarrangement in contanten gevraagd. Deze borg krijgt u uiteraard terug als het klootschietmateriaal na afloop onbeschadigd wordt geretourneerd.

Kosten klootschietspel: € 10,00 per persoon zonder begeleiding en € 16,00 per persoon met begeleiding.

Het minimum te besteden totaalbedrag voor klootschieten bedraagt
€ 160,00. 

Deze activiteit is op alle dagen van de week te boeken, zondagen uitgezonderd. In de zomerperiode is het ook mogelijk om ’s avonds te “kloten”.

Wilt u toch liever begeleiding of heeft u aanvullende wensen in de vorm van leuke klootschietprijzen of een hapje/drankje erbij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.

Op alle door ons georganiseerde arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van Treeker Treks van toepassing.

Wijzigingen voorbehouden.