Ligfietsarrangement met overnachting

Ligfietsarrangement met overnachting bij Treeker Treks i.s.m. Landgoed ISVW
Voor ligfietsgasten die graag langer willen vertoeven in een afwisselend landschap van water, landerijen, bos- en heide én op korte afstand van het historische centrum van Amersfoort, bieden wij u een aantrekkelijk tweedaags ligfietsarrangement aan. U overnacht dan in een van de comfortkamers van Landgoed ISVW.
Om een eerste indruk te krijgen van Landgoedhotel ISVW zie bijgaand filmpje dat najaar 2018 is opgenomen.

Winterweekend – Landgoed ISVW

Inhoud ligfietsarrangement
Eén overnachting in een van de kamers van Landgoed ISVW inclusief ontbijt, verscholen in het groen van bos- en heidegebied Den Treek. U krijgt 2 dagen een ligfiets van ons mee om de mooie natuur rondom Leusden en/of de stad Amersfoort te ontdekken. Via genummerde (wit-groene) borden fietst u van het ene fietsknooppunt naar het andere knooppunt. U kunt zelf de gewenste fietsroute en afstand bepalen. Treeker Treks heeft zelf ook verschillende routes uitgezet waar u gebruik van kan maken. Wij weten hoe mooi regio Leusden is en dat geven wij graag aan onze gasten door! Voor groepen vanaf ca. 8 personen bieden wij ook fietstochten met begeleiding aan.

Totaalprijs: € 127,50 per persoon incl. BTW op basis van 2 personen per kamer én beschikbaarheid, excl. toeristenbelasting.

Op alle door ons georganiseerde arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van Treeker Treks van toepassing.

Wijzigingen voorbehouden.