Recensies

De fietstocht verleden week is ons erg goed bevallen! De fietsen zijn van goede kwaliteit, stonden er op tijd en over jullie dienstverlening ben ik erg te spreken. Dank hiervoor!

 Anna van Deth, Movisie, 11 juli 2016

Hoi Hermine en Kees. We hadden een geweldige dag. Alleen maar positieve geluiden! Hartelijk dank voor jullie inzet.

Marijke, MBO Amersfoort, 8 juli 2015

Beste Treeker Treks. Bedankt voor de foto’s, erg leuk! We hebben een zeer geslaagde dag gehad. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Het bezoek aan de wijnboer vonden we erg leuk, vooral omdat je zo’n bedrijf niet verwacht in Nederland. Bedankt voor de mooie dag.

Kasper Luijsterburg, CBS Fungal Biodiversity Centre, 7 juli 2015

Wat hebben we genoten van alles in Leusden en omstreken! Super leuke reacties, echt iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Heel erg bedankt voor de fantastische dag!

Jolanda van Beusichem, 9 juni 2015

Wat een geweldige ervaring! Een organisatie die klantgericht is en veel service verleent. Wat ons vooral opviel was de deskundigheid, vriendelijkheid en inspanning. Het team van de Pallas Athene School vond het een fantastische activiteit.

Marjan van den Berg, 15 september 2014

Een prachtige omgeving om te fietsen! We werden gastvrij ontvangen en de fietsen waren prima. Wel even wennen, maar daardoor veel pret!

Gijs en Carla, 27 maart 2014

Het was echt genieten van de andere manier van fietsen en zeker een aanrader om eens te gaan ervaren.

Elsbeth, 30 juni 2013

Namens alle mannen hartelijk bedankt voor dit geweldige weekend. Wij kunnen het iedereen aanraden. Het organiseren van een geheel verzorgd weekend is dit tweetal wel toevertrouwd.

Heemkundige Kring Tegelen, 9 oktober 2012

Het was een mooie dag, leuke groep mensen en een prima begeleiding van Treeker Treks.

Verenigde Ligfietsers Amersfoort (VLA), 2 september 2012

Leuk om te zien dat een behoorlijk aantal meiden twijfels had of zij dit wel zouden kunnen. Maar omdat jullie vertrouwen uitstraalden en er de tijd voor namen, fietste vervolgens iedereen lekker mee

Inge den Hollander, 23 mei 2012

Mijn eerste echte ligfietservaring. Helemaal geweldig! De verhalen kloppen, het is echt erg fijn fietsen op zo’n ligfiets

Freddy Offenga, 20 augustus 2011